blokada stacyjki

Moderatorzy: zmac, grzesiek309

lukas309

blokada stacyjki

Postautor: lukas309 » 29 mar 2006, o 17:50

mam pytanko w stacyjce są takie od spodu blokady prze jej wyłamaniem lub wyciągnięciem, mam problem kupiłem nową stacyjkę i nie moge jej włożyć bo ów dwa wystające bolce blokują wejście , nie da się ich wcisnąć niczym

może wiecie jak to zrobić ?????

:)

Awatar użytkownika
kuba309GTI
Administrator
Posty: 2595
Rejestracja: 10 sty 2006, o 23:57
Model 309: GTI
Silnik: 1905
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:

Postautor: kuba309GTI » 29 mar 2006, o 21:08

Może coś tam trzeba doszlifować

Anonymous

Postautor: Anonymous » 29 mar 2006, o 22:47

gdzies w któryms poscie pisało ze trzeba to rozwiercić....

Awatar użytkownika
kuba309GTI
Administrator
Posty: 2595
Rejestracja: 10 sty 2006, o 23:57
Model 309: GTI
Silnik: 1905
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:

Postautor: kuba309GTI » 29 mar 2006, o 23:02

nom ja pisałem o tym w temacie stacyjka pomocy!!!!!!!!!!!

lukas309

Postautor: lukas309 » 30 mar 2006, o 06:13

boże święty mam nową stacyjkę i mam ją rozwiercać aby ją włożyć, dajcie spokój , jak zniszcze te bolce to jakie będe miał zabezpieczenie potem przed wyciągnięciem jej??? to są bolce zabezpieczające :)

Awatar użytkownika
kuba309GTI
Administrator
Posty: 2595
Rejestracja: 10 sty 2006, o 23:57
Model 309: GTI
Silnik: 1905
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:

Postautor: kuba309GTI » 30 mar 2006, o 20:12

Sory nie zrozumiałęm Cie. Spróbuje zwszlifować te bolce pilnikiem albo czym i przykręcić ją tylko górną śróbą aby się nie obracała

Awatar użytkownika
webmaster
extra lew
extra lew
Posty: 811
Rejestracja: 29 gru 2005, o 16:24
Model 309: SX
Silnik: XU5
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Postautor: webmaster » 30 mar 2006, o 20:28

a czy w naszych 309 są standartowo blokady kierownicy?

bo ani u mnie ani u mojego kuzyna w 309 nie było takiego cuda:)
309 jest jak biedronka, tylko nie pamiętam dlaczego :)

Awatar użytkownika
kuba309GTI
Administrator
Posty: 2595
Rejestracja: 10 sty 2006, o 23:57
Model 309: GTI
Silnik: 1905
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:

Postautor: kuba309GTI » 30 mar 2006, o 22:30

U mnie była ale już nie ma. Aha mam peugeota 309 PROFIL

Anonymous

Postautor: Anonymous » 30 mar 2006, o 23:24

u mnie jest i działa :D

lukas309

Postautor: lukas309 » 31 mar 2006, o 17:57

dokładnie tak jak mówiłeś marianbp zeszlifowałem delikatnie bolce i włożyłem stacyjkę, i wszystko jest ok :)

dzięki za pomysł