Peugeot309.pl

... dla ludzi z pasją
Teraz jest 18 sty 2018, o 04:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 mar 2006, o 17:50 
mam pytanko w stacyjce są takie od spodu blokady prze jej wyłamaniem lub wyciągnięciem, mam problem kupiłem nową stacyjkę i nie moge jej włożyć bo ów dwa wystające bolce blokują wejście , nie da się ich wcisnąć niczym

może wiecie jak to zrobić ?????

:)


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, o 21:08 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2006, o 23:57
Posty: 2595
Lokalizacja: Biała Podlaska
Model 309: GTI
Silnik: 1905
Może coś tam trzeba doszlifować


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, o 22:47 
gdzies w któryms poscie pisało ze trzeba to rozwiercić....


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, o 23:02 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2006, o 23:57
Posty: 2595
Lokalizacja: Biała Podlaska
Model 309: GTI
Silnik: 1905
nom ja pisałem o tym w temacie stacyjka pomocy!!!!!!!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, o 06:13 
boże święty mam nową stacyjkę i mam ją rozwiercać aby ją włożyć, dajcie spokój , jak zniszcze te bolce to jakie będe miał zabezpieczenie potem przed wyciągnięciem jej??? to są bolce zabezpieczające :)


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, o 20:12 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2006, o 23:57
Posty: 2595
Lokalizacja: Biała Podlaska
Model 309: GTI
Silnik: 1905
Sory nie zrozumiałęm Cie. Spróbuje zwszlifować te bolce pilnikiem albo czym i przykręcić ją tylko górną śróbą aby się nie obracała


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, o 20:28 
Offline
extra lew
extra lew
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2005, o 16:24
Posty: 811
Lokalizacja: Łódź
a czy w naszych 309 są standartowo blokady kierownicy?

bo ani u mnie ani u mojego kuzyna w 309 nie było takiego cuda:)

_________________
309 jest jak biedronka, tylko nie pamiętam dlaczego :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, o 22:30 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sty 2006, o 23:57
Posty: 2595
Lokalizacja: Biała Podlaska
Model 309: GTI
Silnik: 1905
U mnie była ale już nie ma. Aha mam peugeota 309 PROFIL


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, o 23:24 
u mnie jest i działa :D


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, o 17:57 
dokładnie tak jak mówiłeś marianbp zeszlifowałem delikatnie bolce i włożyłem stacyjkę, i wszystko jest ok :)

dzięki za pomysł


Góra
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL